Ny hjemmeside?

Skriv dine kommentarer her!

Klik på ‘kommentarer feltet’ ved siden af overskriften!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Ny hjemmeside?

1. Jørgen skriver:

Tillykke
    Det er en meget flot hjemmeside, og den har mange gode funktioner. Jeg synes den ser mere fleksibel og langt kønnere end end den “gamle” hjemmeside.
    I lyset af de forslag mv, der kom frem på generalforsamlingen, skulle forsiden måske være endnu mere FOTO – med billeder osv, og mindre blog-agtig; blog’en har jeg ikke lige brug for men det skal jo ikke afholde nogen. Kalenderen synes jeg dominerer visuelt – hvad er den til?

Hvis jeg tænker mig om, tror jeg der er to forskellige slags brugere til hjemmesiden – medlemmerne som skal kunne finde hinanden, tekniske fifs og snedige links og måske status for klubkonkurrencerne, og så fotointeresserede i almindelighed og potentielle medlemmer i særdeleshed. Hjemmesiden som den ny her – den opfatter jeg mest som medlemmernes interne. Det vi snakkede om på generalforsamlingen var mere både / og, hvor der skulle være noget vakst og ungdommeligt om klubben. Enhver hjemmeside står og falder jo med redaktøren og med aktive bidragsydere, så vi skal sørge for at skræve præcis så langt som bukserne kan holde.