Billed bloggen

Senest opdateret: 2014-11-05
Var det noget med et varmt bad?

Forrige mødeaften fremkom et ønske om at medlemmer skulle have mulighed for at uploade et billede, som så blev udstillet til ros og ris og kreativ kritik.

Her er et eksempel fra et ‘menigt medlem’ – Det er også mig, Carsten. Men nu oprettet så jeg ikke kan lave (for meget) rod i systemet.

Det kan lade sig gøre på denne måde, som en kronologisk række af indlæg, alle med sine egne kommentarer.

Før vi kommer rigtigt i gang, er det nødvendigt at hvert enkelt medlem bliver oprettet med brugernavn og password. Det begynder jeg ikke på før tilstrækkeligt mange har tilkendegivet at dette er som ønsket, eller at vi har fundet en anden mulig måde at gøre det på.

Lad mig høre jeres kommentarer her….

Dette indlæg blev udgivet i Klubaktivitet. Bogmærk permalinket.

5 svar til Billed bloggen

1. Jørgen skriver:

Ros til Carsten. – og så lige et par spørgsmål:
    1. Er det både de, der vil lægge billeder ud til kommentering (eller kritik, eller bare for at bede om gode råd), og alle de der ‘bare’ skal kommentere, som skal oprettes med log-in?
    2. Kan man selv lægge billeder på hjemmesiden til kommentering, når man først er oprettet, og så fjerne dem igen når man har hørt nok på alle kloge-ågerne??
    Ud over det, så synes jeg det ser ud som en fornuftig & overskuelig måde at bede klubkammeraterne (og andre kiggere?) om bemærkninger og gode ideer på.

• Alle kan i princippet* kommentere.
      For at lægge billeder på, skal man/du være logget på. Man kan selv redigere sine egne indlæg – og altså også fjerne dem igen. Hvad det betyder for kommentarerne må lige afprøves.
      *Første gang man/du skriver en kommentar, skal den godkendes før den vises. Er man/du godkendt een gang, godkendes følgende kommentarer automatisk. Godkendelsen følger e-mailadressen.

2. René Wedel skriver:

Fin idé – men jeg tror, at jeg tit vil have flere/mange fotos, som jeg gerne vil have feedback på. Men det kan evt. klares ved at genoplive smagsdommerne, som jeg sidste år havde stor glæde af. Hvis det kan lade sig gøre at uploade flere fotos til kommentering vil det være fint, fordi man så kan gøre det løbende og ikke på en smagsdommeraften en eller to gange om året.

3. Carsten skriver:

Jeg skriver lige en kommentar selv.
    Tag jer ikke af dette billede. Det er unaturligt grynet, et resultat af at have fået rigeligt med smart-sharpen, og så især at blive uploaded i for stort format, så websitets billedbehandler tvinges til at krympe det. Og SÅ bliver det ikke pænt.