Bedømmelse 9. marts 2016

Flere kikker interesseret!

Flere kikker interesseret!

Billedsekretæren havde valgt at lade Lise og Uwe bedømme billederne til emnekon¬kur¬rencen ”Kreativt papirbillede”, fordi de ikke selv deltog og der var kun afleveret 18 billeder. Derfor var det ikke vanskeligt at antage de 25 bedste, men til gengæld gjorde dommerne sig umage med kommentarerne til de antagelige billeder. Det suverænt bedste billede stod Søren for, men han var desværre ikke til stede og kunne derfor hverken høre klapsalverne eller de rosende ord. Næstbedst var Tages skyggebillede, og på en 3. plads kom Jørgens billede fra Bakken.

Dommerparret

Dommerparret

Uwe fortæller

Uwe fortæller


/Jørgen

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *