Generalforsamling 17. maj

Generalforsamlingen afvikledes i god ro og orden under Tage Christiansens kyndige ledelse.
Et af de mere populære punkter er altid uddeling af præmier for diverse fotografiske præstationer.
Tage blev årets fotograf i papirkategorien med hele 98 point. Alf blev årets ‘digitale’ fotograf med 87 point.

Formanden overrækker Alf en af de flotte hædersbevisninger

Formanden overrækker Alf en af de flotte hædersbevisninger


Årets billede blev bedømt af Flemming Kirstein, Erik Holkersen og Tage Larsen fra Ølstykke FK. De havde meget forskellige favoritter, men det hele endte med, at René vandt med et papirbillede og Alf med et digitalt. Alf fik nok et stort glas, og René fik sit stillet til side. ”Landskab” og ”Portræt” var to digitale specialkategorier, hvor der blev afleveret 52 billeder til hver. De blev bedømt af Jill Larsen fra Ringsted FK, som bedømte at René skulle vinde i landskab, og i portræt fik Søren både 1. og 2. pladsen, så han har i høj grad fortjent vandrepokalen for bedste protræt, men pokalen var ikke dukket op. Til emnet ”Kreativ” for papirbilleder kom der kun 18 billeder. Konkurrencen blev bedømt af Lise og Uwe, og de syntes at Søren skulle vinde. Konkurrencen for serier fik tilsendt 18 værker fra 5 autorer, og de blev sammen med de 30 billeder i specialkategorien for monochrome papirbilleder bedømt af Bjarne Mandrup (Frederikssund FK). Han udpegede Alf som vinder af serier, og Jesper som vinder af Monochrom-papir. Den traditionelle vandrepokal for ’Årets fotograf i sort/hvid’ syntes vi skulle overgå som (vandre)pokal for specialkonkurrencen monochrome papir, og den tilfalder i år Jesper, som desværre ikke var til stede.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *