13. september. Skatteøen

13. september – Skatteøen

I aften havde vi besøg af Stefan, som havde lavet plakaten til “Skatteøen” (og de seneste mange plakater for Herlev Revy & Teater). Han forklarede os om valg af stil – og især bogstavtyper – om layout og design, og om valg af billeder til plakat og hvordan de laves om til uigenkendelighed. Og om hvordan det meste alligevel bliver lavet om til sidst. Efter Stefans fortællinger skulle vi have set udvalgte billeder fra de mange medlemmer, der havde fotograferet til forestillingen, men der var forbløffende få – og Susanne var ikke engang til stede.

 

This slideshow requires JavaScript.

Dette indlæg blev udgivet i Klubaktivitet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *