8. november

Aftenens gæst var naturfotografen Carsten Siems. Han havde medbragt en forsvarlig samling spændende billeder fra det meste af kloden – fra Carstens baghave og til Japan, Island og Alaska. Og som handlede om både fugle, landskaber, pattedyr, dyr uden patter og alt muligt andet.

Han lagde vægt på, at billederne skal fungerer ikke kun som bevis på at han har set den her sjældne fugl (eller bjørn, eller plante), men at de også skal virke som billeder betragtet. Og det gjorde de billeder, han havde med til aftenens fremvisning i hvert fald. Specielt var jeg meget betaget af hans ’intime landskaber’ – uden horisont.

Hans bedste fif var, at man skal stå tidligt op og være på plads inden solopgang, her er dyrene aktive / til stede, og lyset er bedst. Andre fifs var at bruge et super-lavt standpunkt (og vippeskærm), og at kigge efter baggrunden, når der er en chance for at få den med.

/Jørgen

Senest opdateret: 2017-02-24

Dette indlæg blev udgivet i Klubaktivitet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *