Optrappet Glas 2 spænding med Downstairs

Det var et par ualmindelig veloplagte og engagerede dommere, der kom og bedømte billederne fra Glas 2. Gitte Müller og Claus Carlsen fra Downstairs havde arbejdet sammen om vores billeder, og de havde mange gode og konstruktive bemærkninger til dem. Flere af ideerne havde de illustreret med konkrete forslag til, hvordan billederne efter deres mening kunne blive endnu bedre. Henning vandt i den digitale kategori, og scorede også en 3. plads, mens Ilse blev nr. 2. I papirbilleder vandt René, mens Alf måtte nøjes med en 2. og en 3. placering. Vinderbilleder og samlede resultater kan ses her: 2.https://herlevfotoklub.dk/klubkonkurrencer/glaskonkurrencer/17-18-glas-2-afgoerelse/

VH Jørgen J

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *