Egon Andersens fotoliv

Som 19 årig meldte Egon Andersen sig i 1954 ind i KFAK. Igennem tiden har Egon både været billedsekretær og formand. Han har igennem tiden gemt alle sine billeder og har derved et meget stort lager. Han har affotograferet alle sine analoge billeder, så han nu har dem tilgængelig på digital form.

Vi så billeder lige fra han startede med at fotografere til sine nyeste skud. Egon indfanger enkle situationer med et skarpt blik for historien.

Egon har altid eksperimenteret med at afprøve mulighederne med fotograferingen. Således har han afprøvet mange former for sløring af billeder. Med overgangen til digital teknik har Egon også taget fat på at bruge Photoshop til redigering af sine billeder. Her foretager han gennemgribende redigeringer ved at rette linjer op og flytte rundt på billedernes dele for netop at give det udtryk han ønsker.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *