Glas 3 bedømmelse

Bedømmelse i klubben 28. november

Det var en mørk og vældig regnfuld aften, hvor Jes Lyngsie (fra Negativ Roskilde) kom og gav bedømmelser af vores billeder fra glaskonkurrence nr. 3. Han var noget muggen over, at det var under halvdelen af de gode billeder, han måtte kommentere, men han havde arbejdet grundigt med billederne, og han havde gode, fyldige og konstruktive bemærkninger til flere af dem.

Det var Alf, der vandt i digital, og Uwe i papirbilleder, men han var her ikke (se billederne under konkurrencer, her på hjemmesiden). Desuden fik vores Jes et diplom for bedste satire (Danmarks lykkeligste by), og Niels fik diplom (for et poetisk svampebilled – var det ’Skadet blækhat’?). Da Jes var færdig med at bedømme vores billeder, viste han en samling af sine egne, og de var af virkelig høj kvalitet – især dem han havde taget efter at han var gået over til Fujifilm.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *