Billedbehandling og Bretagne

16. oktober. Aftenens første indslag var Tage, som i rollen som Kloge Åge fortalte om, hvordan han hurtigt og næsten enkelt plejede at justere sine billeder i 3 programmer: Først Bridge til at dirke billedet op, så en tur i HDR Efex (fra Nik), og til sidst lidt Photoshop.
Hovednummeret var billeder fra Bretagne, hentede fra bl.a. Asterix. Uwe og Lise har været i Bretagne flere gange på deres sen-sommerferier, senest i 2011 efter, at de var blevet digitale.
Vi så deres bedste udvalgte billeder fra den rosa granitkyst (Ploumanac m.fl), billedskønne huse og butiksfacader, og et udvalg af rustne skibe og brydende bølger. Billederne  blev krydret med de ting, de oplevede på turene.
Referat: Jørgen.
Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *