Bedømmelse af Kreative og Serie

Skrevet af Henning Gustafsson

Tirsdag aften havde vi bedømmelse af billeder intern konkurence i Herlev Fotoklub indleveret digitalt i kategorien Kreativ og på papir i kategorien Serier. Dommeren var Leif Koth fra Næstved Fotoklub der præsenterede billederne og gav dem en bedømmelse med på vejen om hvorfor de var placeret som de var i konkurrencen og derudover talte om kvaliteterne i billedet og hvad han mente der kunne forbedres for at gøre billedet endnu bedre. Efter at spændingen i de to konkurrencer var udløst havde vi mulighed for at se nogle af Leifs egne billeder og høre lidt om hans tid i Næstved Fotoklub.

I det digitale billede vandt fra venstre Søren, nr. 2 og 3 blev Jes

Diplom overrækkelse til Søren

I serie var Jørgen suveræn og snuppede plads nr. 1, 2 og 3

Diplom overrækkelse til Jørgen

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *