Tages Turist Light

Så fik vi et godt indblik i, hvordan, der er at køre et turist bureau for fotoglade pensionister. Tage og Niels skiftes til at vise billeder, fra alle de stedter Tages Turist, som nu var blevet Light, havde besøgt.

Der var mange af de ‘ikke-arbejdsramte’ i klubben, som havde været med på tur og mange, havde sendt billeder til denne aften. Vi så ialt 270 billeder, fordelt over de mange ture der have været. De fleste ture, var dagture rundt omkring på spændende lokalitet på Sjælland, fx Københavns havn og Stevns klint.

Tages Turist viste også billeder fra deres større ture til hhv. sort sol i Sønderjylland og turistliv på Christiansø. En meget underholdende aften.

Go tur fremover.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *