Sommer afslutning

Skrevet af Henning Gustafsson

Så blev det sommerafslutning ovenpå endnu en vellykket sæson i Herlev Fotoklub. Det blev en rigtig fin aften med stort fremmøde der startende hjemme hos Uwe og Lise. Her blev vi fornemt trakteret med øl på terrassen i det gode vejr og senere med kaffe og hjemmebagt kage efter endt fototur. Fototuren gik igennem strandegn og strand ved Vallensbæk Havn, hvor der desværre var kommet lidt meget sky på så lysforholdene var måske ikke helt optimale men der blev “skudt” flittigt inden vi vendte om til kaffe og hjemmebagt kage på terrassen og udveksling af sommerferieplaner.

Vel mødt til en ny sæson d. 13 august til Skovtur i Dyrehaven OBS mødetid kl.19 Taarbæk Port, se detaljer i programmet.

God sommer 🙂

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *