Natur og rejsebilleder

Så blev Natur og Rejsefoto konkurrencen afgjort i går. Det var Rune Bjerre fra Halsnæs fotoklub der var den dygtige dommer. Rune fotografer mest landskaber og bygninger og har ikke så meget med mennesker på. Han startede med at vise nogle af sine egne billeder, som var meget flotte.

Inden han lavede bedømmelsen fortalte han, at i 2014 havde han været dommer på Den nationale i netop kategorierne Natur og Rejsefoto. I den forbindelse, havde han det råd, at billeder skulle fænge med det samme, fordi der var meget kort tid til at bedømme hvert billede i Den nationale. Han var også imponeret af vores standard i papirbiller, mens han mene, der var plads til tekniske forbedringer af vores digitale billeder. Det var som om vi var mere grundige, når der skulle laves papirbilleder. Råde var, at vi skulle lade som om digital billeder skulle printes.

Hans lavede en fantastisk god dommerpræstation med masser af gode positive iagttagelser og konstruktiv feedback. Lisbeth Frank vandt naturbilledere og Alf Aagaard fik diplom. Alf vand Rejsefoto konkurrencen mens Ilse Lausten fik diplom for flot Tiger, som Rune mene, skulle have været med i Natur konkurrencen, hvor den ville have fået en topplacering. Rune opfandt en ny ‘Rejsenaturfoto’ kategori til dette foto.

Resultaterne kan ses her.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *