Tat-tar: Glas 4 resultater og Årets fotograf – endelig…..

Kære alle Glas konkurrencedeltagere,

Da vi, som resten af verden, er CoV19 ramte, er denne sæsons Glas 4 bedømmelse blevet konverteret fra en fysisk bedømmelse i klubben, til en virtuel disciplin, hvor resultaterne og dommernes bedømmelse kan findes på vores hjemmesider under sæson 2019-20 resultater.

Denne sæsons Glas 4 bedømmelse er blevet kyndigt udført af dommerparret Gitte Müller og Claus Carlsen fra Downstairs. De har før været i HFK og bedømt, med deres meget kvalificerede billedsyn og konstruktive kritik. Deres feedback og resultater ses her.

Endeligt blev det afgjort – hvem har gjort det bedste gennem året. Årets fotograf fremkommer ved at at ligge de 4 bedste placeringer fra sæsonens Glas konkurrencer sammen for hhv digital og papir billeder. Resultater ses her.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *