Sæsonstart i Sydhavnen

Stejlepladsen i Sydhavnen var rammen omkring vores sæsonstart i år. Stejlepladsen er en ramponeret del af København, hvor verden står lidt stille. Det er et sammensurium af havnemiljø, fristad og kreativitet, som nogle steder næsten ligner filmkulisser.

Vi var en 12-14 stykker der mødtes i den varm aftensol, og fornøjede os med stedes overflod af motiver. Alt fra traner over fiskebåde til bundgarnspæle blev foreviget og det blev også til en sludder med lokale.

Aftenen sluttede af med, at Jørgens bagagerumskro åbnede, så tørsten kunne slukkes efter endt fotografering. Det var slutningen på en fin aften der startede sæsonen 2020-21.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *