Gæst i klubben – Jan Møller Hansen viser billeder fra Asien og Afrika.

Tekst af Jørgen Jakobsen

Det var et brag af en forestilling, vi oplevede i klubben, da globetrotteren mv. Jan Møller Hansen kom og viste os et par gode håndfulde af sine udvalgte billeder fra Nepal, Bangladesh, Syd-Sudan og andre hjørner af den store verden. Ikke mindst fordi han krydrede de gode billeder med historier om sine oplevelser og indtryk fra de ture og udflugter, han sneg sig til at tage på, men han var udstationeret for forskellige udenrigstjenester.

Det lykkedes efter alt at dømme ikke at få streamet forestillingen, fordi vi pandede ind i et par uforudsete forhindringer med teknikken. Undskyld.


Måske kan I sidde hjemme og se nogle af Jans billeder på siden her, og enten på Facebook (https://facebook.com/janmolhan ) (det virker måske bedst, hvis man selv har en facebook-side, man kan logge ind igennem) eller et bredere udsnit af Jans billeder på: http/janmoellerhansen.smugkig.com.
God fornøjelse – det er næsten som at være er selv!

Ruin-by efter jordskævl
To shemales bag et sjal
Skibskirkegård-Bangladesh

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *