Foto-skovtur

Sæsonstarten i Fotoklubben blev holdt i Lille Hareskov på en smuk sommeraften med vindstille og så varmt, at selv myggene holdt pause. De var ikke savnet af de 14 deltagere fra klubben. Dejligt at se mange kendte ansigter igen. Der var flotte skyer og spejlinger, som vi kunne støve kameraerne af på, og bagefter kolde øl med eller uden alkohol på restaurant Skovlyst. Der blev også tid til en lille snak om lokalesituationen, ovenpå opsigelsen, der foreløbig er udsat til 15.10. Vi afventer spændt hvad afdelingsbestyrelsen beslutter ultimo august. (Bestyrelsen arbejder også på alternative muligheder, så vi kan fortsætte uanset udfaldet).

Så er sæsonen i gang.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *