Sublim naturfotografering med Jens Jacobsson

Progammet denne tirsdag aften var i skarp konkurrence med afgørelsen på folketingsvalget. Jeg kan kun sige,  at mange gik glip af en fantastisk aften, hvor Jens Jacobsson fra Fotoklubben Negativ i Roskilde underholdt. Jens der helt fortjent løb med masser af topplaceringer på SDF’s Nationale i Skjern i år, gav os et utroligt flot billede foredrag krydret med masser af spændende optagelsesdetaljer.

Jens startede med at fortælle lidt om sig selv. Han startede meget seriøst med fotografering igen i 2018. Et sabbatår kombineret med kompetent undervisning og et lysstærkt fotoudstyr optimeret til naturfotografering, har givet fantastiske resultater. Jens et især grebet af natur og landsfotografeing, både her hjemme og ude i verden. 80% af hans billeder er tage med han ynglings objektiv – en 400 mm tele f2.8.

Hemmeligheden bare Jens’es billeder, er bl.a. minutiøs planlægning som involverer sol og månestilling, masser af fototure både tidligt og sent på døgnet, meget stor tålmodighed og ikke mindst et super godt øje.

Vi var meget underholdt.

I kan se flere af  Jens’es billeder her.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *