Billeder af Mads Peter Iversen

I aften viste Uwe billeder og videoer lavet af Mads Peter Iversen   

Uwe lavede en meget fin gennemgang af Mads Peters billeder. Først så vi billede fra Danmark. Mads Peter er en meste til at kombinere super spændende motiver med fotografiske naturfænomener, som tåge, sommernatskyer og mælkevejen. Et kendetegn for Mads Peters billeder er, at han tit selv optræder i dem. 

Fra Danmark tog vi til Lofoten, som var Lise og Uwes hjemmebane. Her var der utrolige scenerier ofte med nordlys, tåge eller flotte spejlinger. Mads Peter viste masser af spændend lokalitet og med fif til, hvordan motiver skulle foreviges.

Vi sluttede den sceniske aften med at se en række videoer af spektakulær nordlys. 

Tak til Uwe for en velkomponeret aften.

Her kommer links til Mads Peter Iversens billeder.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *