Glas 3, afgørelsen

Tekst, Susanne B Sørensen

I aften skulle glas 3 afgøres. Vi havde besøg langvejs fra af dommer Knud Ladegaard, OFA (Odense)

Knud Ladegaard startede med at vise sine egne favoritbilleder af forskellige magnum-fotografer og enkelte danske fotografer. Dommeren lagde vægt på, at han vil røres af billedet. Det skal sige ham noget. Han bryder sig generelt ikke om reklamebiller der ”råber: Se mig”.

Det blev til mange fine kommentarer til vores billeder, både i digital-konkurrencen og ”kongediciplinen” papirbilleder. Knud Ladegaard bemærkede at alle vores billeder var i passepartout. Han syntes godt nogle af dem (især naturbillederne) kunne tåle at blive printet til kant. Generelt synes han vi skærer billederne meget tæt:  ”you put your picture in prison” og det prison kunne både være selve beskæringen og det sorte passepartout. Somme tider syntes han næsten vi beskar så tæt, at det så ud som om, vi serverede modellens hoved på et fad. Der var også mange del rosende ord til blandt andet teknik, rolige billeder og billeder med dyr fotograferet humoristisk.

Tillykke til de dygtige og heldige vindere.

Papir:

1 Lisbeth Frank ”Jazz, musiker”

2 Lise Aagaard Nielsen ”Morgen tåge”

3 Preben Madsen ”Alvorlig selfie”

Diplom, Niclas Jensen ”Twins”

Digital:

1 Børge Klit Johansen ”I Skellet”

2 Alf Aagaard ”Snebyge i horisonten”

3 Søren D Andersen ”Stævne”

Diplom Lisbeth Frank ”Tænker over tilværelsen”

Hele resultatet

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *