Rune gjorde det igen

Vi have denne tirsdag aften den sidste glasbedømmelse (glas 4) i denne sæson. Rune Bjerre fra Halsnæs fotoklub var den kompetence dommer, som igen leverede en meget kvalificeret bedømmelse. Rune startede med at vise nogle af hans egne billeder, hvor natur og landskab spillede en stor rolle. Han havde da også lige nået nordlyshimlen ved nordkysten af Sjælland i sidste uge. Hans nye passion var dronefotografering hvor motiver pludselig får nyt perspektiv. 

Selve bedømmelsen var meget kompetent. Rune er dygtig til at lure authors hensigter. Han have blik for alle detaljer og han meget konstruktiv og positiv i sin kritik. Tage fik ros for alle gråtoner i sine s/h billeder.

Der var nogle gange gode forslag til ændringer i billeder. Alt i alt en meget indsigtsfuld, rolig og ærlig bedømmelse.  Tak Rune.

PS: Husk at rens sensoren. 

Resultaterne kan ses her.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *