Duel med Frederikssund fotoklub – endelig

Så blev det igen tid til den nådessløse duel mellem Herlev og Frederikssund fotoklub. Spændingen var høj da vi blev budt velkommen af formanden fra Frederikssund fotoklub – Stig Alenäs, ikke mindst fordi vi var opsat på, at tage revanche fra de to sidste års nederlag.

Dueldommeren var Tage Blach Kern fra Albertslund fotoklub, som lavede en meget indlevende bedømmelse, især efter han blev klar over temaet ‘Arkitektur’.

VI VANDT sikkert med 14 point mod 7 point til Frederikssund. Desuden var det Tages billede fra Aros der blev valgt, som duellens bedste billede. Det var fedt, igen at være tilbage i førersædet. HFK rules!

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *