Streetfoto fra hele verden

Lassina er født i Burkina Faso, uddannet farmaceut og bor i Brønshøj med sin familie. Lassina er også street fotograf der elsker at opsøge menneske der lever på kanten af samfund. Han fotografer bagsider og ensomhed, men uden at udlever de udsatte. Mange af hans billeder er sort/hvid, så farverne ikke distrahere. Men han viste også farvebilleder i stærke farver. 

Vi så billeder fra hele verden. Det var fra insektmarked i Shanghai over New York til Kongens Nytorv. Han havde besøgt romaer i Transsylvanien 4 gange og skulle snart afsted igen. Han besøger den samme familie hver gang. Han viste billeder fra  Kupkap i Thailand. Her boede han igen hos en familie men blev gode venner med alle i landsbyen. Han var også på besøg hos en ørkenstamme i Namibia. En af hans vildeste rejser. 

Vi var også en tur med Lassina og hans familie på besøg i Burkina Faso. Alle billeder fra landet var meget farvestrålende. Vi besøgte vaskedamerne, som vaskede tøj i floden under byens bro. Dem havde Lassina besøgt flere gange over de sidste 20 år.

Lassina viste flotte billeder samtidig med han var en fantastisk fortæller. Han berettede om sine turer med stor glæde og entusiasme. 

Tak for en underholdende og berigende aften med stærke billeder og gode historier.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *