Sommerafslutning på Reffen

Herlev fotoklubs sommerafslutning var i år henlagt til Refshaleøen en dejlig solvarm tirsdag aften. Vi var ikke de eneste der havde fundet frem til Reffen. Dels var Copenhell lige startet, så der var en pæn andel sortklædte hell-driver. Dernæst, havde det fine vejr tiltrukket rigtig mange gæster til mad og ølboderne på Reffen.

Der var et pænt fremmøde, da vi endelig fandt hinanden.Vi fik lidt gang i kameraerne, selvom vagterne helst så, vi ikke tog billeder. Det blev nok mest til en gåtur i menneske vrimlen, indtil vi fandt et fælles bord ved kajen, hvor vi kunne nyde den sidste klubaften med øl og gastronomiske specialiteter.

God sommer til alle og på gensyn i sæson 2023-24.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *