Sæsonstart med feriebilleder

Tekst: Susanne Sørensen

I aften havde vi et herligt gensyn efter sommerferien. Mens de fleste holdt sommerferie, havde Ilse haft gang i nål og tråd og havde lagt vores gardiner op. Resultatet ser rigtig fint ud. Tak for det, Ilse.

Aftenens program var en blid opstart med visning af feriebilleder. Vi så billeder fra relativt klimavenlige destinationer (det var dog ikke var tema, snarere tilfældigt) – overvejende fra Danmark og Norden:

Rejserne gik til Island, Grønland, to gange Færøerne, Lofoten og Nordkap, Kivik, Stockholm, Bornholm og Jammerbugten. Mon ikke vi kommer til at gense nogle af billederne i de kommende glaskonkurrencer? Bagefter var der hyggelig sludder ved kaffebordet.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *