Peter fortæller

Peter fortale om den udstilling på Louisiana i 2007 med den amerikanske fotograf Richard Avedon, som åbnede øjnene for, hvad fotografi kan. Viste billeder af Avedon’s modefotografi, portrætter samt billeder fra “In the American West”, som er 123 fotos af “almindelige” mennesker derude vestpå. Avedon tog 17.000 fotos af 762 personer, som der så blev sorteret i.

Peter vist også egne billeder med reference til “The decisive moment”, som mange forbinder med den franske fotograf Henri Cartier Bresson. Endvidere til amerikaneren William Eggleston, som var den første, som lavede en fotografisk kunstudstilling med lutter farvebilleder (1976). 

De bedste hilsner

Peter

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *