Hvordan laver man et teknisk godt sort / hvidt billede.

Tage begyndte med at fortælle at han benytter sig meget af pressets når han laver et billede, både i farve og i sort/hvidt billeder.

Han benytter de pressets, som ligger i RAW konverteren og nogle han har købt og nogle han selv har lavet.

Han startede med at fortælle og demonstrere programmet Topas Photo AI, som han næsten altid starter med at bruge når han laver billeder, programmet er godt til at fjerne støj og gøre hovedmotivet skarpt, her bliver normalt beskæringen af billede foretaget, hvis billede er beskåret meget, kan programmet også tilføjer pixel så filen bliver større

Herefter kommer billede over i RAW-konverteren, hvor han benytter pressets og laver forskellige justeringer, billede bliver overført til Photoshop, hvor de sidste justeringer bliver foretaget så som lysne og mørkne nogle område, laver sorte elle hvide kanter omkring billede.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *