Klubaften 19. januar 2016

Jørgen refererer:

Besøg af Morten Funder

I aften havde vi inviteret billedkunstneren Morten Funder. Han viste os en samling af sine meget fantastiske og udfordrende billeder, som han komponerer ved at tage elementer fra naturen og fra sin have og bringe dem sammen i nye former og farver til motiver, der aldrig er set. Alt efter fantasien kunne vi få øje på vrede dyr i slagsmål, landskaber fra Island, Grønland og Stevns, og udsigten fra en tur i det ydre rum. Vi fik både udfordret vores virkelighedssans og samtidig voldsom inspiration til klubkonkurrencen til februar med emnet ”Eksperimental”.

Morten Funder fortæller hvordan han skaber sine billeder

Morten Funder fortæller hvordan han skaber sine billeder

Morten Funder viser billeder på lærred

Morten Funder viser billeder på lærred

Senest opdateret: 2016-01-24
Dette indlæg blev udgivet i Klubaktivitet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *