Efterårsfarver i Fyledal

Lørdag d. 21. okt. var klubben igen på den traditionsrige efterårstur tur til Sverige (Dalby Söderskog, Sövdesøen og Fyledalen).
Som vanligt arrangeret af Lise og Uwe – jeg citerer fra indbydelse: ”Denne gang vil tåge næsten være et plus, når vi skal se på efterårsskoven.” Det ønske gik i opfyldelse langt hen af vejen. Især i Fyledalen var tågen tæt. Vejret var ikke som metrologerne havde forudset – det var værre
Alt under ISO 1600 håndholdt var et sats.
Vi få (Joan, Lise, Jes, Uwe og undertegnede), der trodsede vejr og efterårsferien, havde dog en hyggelig tur.
Dalby Söderskog er et besøg værd – ”vild” løvskov, efter sigende også meget smuk i foråret. I år fik vi set Sövdesøen, der er nogle meget fine ”landskabsbilledemuligheder”. Efter frokost i det fri og et stykke af Joans obligatoriske hjemmebag kørte vi til Fyledalen, kendt for sin smukke natur og mange rovfugle. Heller ikke denne gang var det muligt at se nogle rovfugle – tågen var simpelthen for tæt. Dalen kan anbefales i bedre vejr, hvis rovfugle har interessen.
Niels

 

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *