Glas 4 afgørelse

Så blev Glas 4 afgjort med Jens Jørgensen fra Glostrup Fotoklub, som den kyndige dommer. Jens havde mange fine bemærkninger til billederne, især hvad angik billederne historier og komposition. Vi lærte at det gyldne snit også kan kaldes G-punkt. Jens’es gennemgang af billeder blev krydret med mange personlige anekdoter, inklusiv historien om de 7 munke fra Krazai, som ved nærmer eftersyn viste sig at være skovfolk fra Odsherred. Jeg indrømmer, at jeg også kunne være blevet snydt (se billeder under resultater). Denne historie høstede Jes et diplom for.

Der var fortjente vinder i både papir og digital konkurrencen. Pointene fra Glas 4 indgår som de sidste i konkurrencer som årets fotograf. Resultatet af Glas 4 ses her og resultaterne af konkurrencen om at blive årets fotograf ses her.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *