Jesper Bo Jensen kom på besøg

af Jørgen Jacobsen

Det var en fantastisk inspirerende aften, hvor Jesper Bo Jensen viste sine billeder frem. Hans meget personlige billeder er skabt i flere indtil adskillige lag i Photoshop, hvor han til en begyndelse kombinerede et billede fx fra et industrilandskab eller af en spændende bygning med et baggrundsbillede, som både tonede farverne ned og tilførte struktur. I hans seneste billeder bruger han en mængde billeder af den samme bygning, som han gør sort/hvide med høj kontrast, retter styrtende lodrette linjer op og kombinerer adskillige af billederne i lag, til det minder om en stregtegning af Palle Nielsen. Han har også fotograferet ”street” med kameraet på maven og lang lukkertid – og set hvad der så kom ud af det.

Jesper eksperimenterer med sine billeder og lader sig inspirere af de ting, der ’tilfældigvis’ sker med dem undervejs, men for det meste vender han ikke tilbage til et billede igen.  Du kan se hans billeder på https://jesperbojensen.dk

   

    

 

 

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *