Rejsebilleder fra Japan og Cambodia’ Angkor tempelkompleks

Tirsdag aften viste Jørgen flotte rejsebilleder fra en rundrejse i efteråret i Japan og Cambodia. Det var til at starte med billeder fra Japan, både fra tæt og pulserende storby med kæmpe højhuse til naturbilleder samt billeder fra templer og bjerget Fuji, meget fascinerende og anderledes en vi ser herhjemme.

Anden halvdel af rejsebillederne var fra Cambodia, primært fra Angkor tempel komplekset og omkring liggende by. Angkor har været en kæmpe by i fortiden men blev stort set forladt en gang i 1400 tallet. Nu står de imponerende ruiner tilbage som bliver mere og mere opslugt at den omkring liggende natur og over bevokset af “kvælertræer”. Spændende og flotte billeder samt historie.

Efterfølgende havde vi løs snak og udveksling af rejseerfaringer og tips til den obligatoriske kaffe og franskbrød.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *