Sommerafslutning i Naturpark Vestamager

Årets sommerafslutning blev afhold i Naturpark Vestamager i høj solskin og med godt humør hos alle fremmødte HFK medlemmer. Naturvejleder Jes Aagaard og Carla (frygtindgydende rar hund) tog imod os på Naturcenteret, hvor Jes introducerede stedet. Vi gik en tur rundt til Himmelskibet, skoven af brændte pæle og den store bålplads, mens Jes fortalte om Vestamagers tilblivelse, Naturparkens historie og stedets rolle midt i en storby. Der var både biologi, natursyn, kulturhistorie og politik på programmet, som skabte livlig debat.

Turen bød på masser af motiver, som blev flittigt fanget ind. Måske emner til efterårets konkurrencer? Vi sluttede aftenen af med læskende drikke og lystig snak omkring bordene ved naturcenteret.

God sommer til alle 🙂

  

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *