Ny sæson igang

Så har vi skudt efterårs-sæsonen igang i Herlev fotoklub. Traditionen tro started vi efterårs-sæsonen med at se hinandens sommerferiebilleder. Vi var langt omkring, bl.a. fra Stevnsfortet og Roskilde fjord over Færøerne og Island til Mexico City og Kina. Vi så store sandskulpturer i Søndervig, fine fugle fra Indien og lige og skæve huse fra Tyskland. Der var mange oplevelser – flest fra denne sommer, men også biller fra tidligere års turer.

Uwe sluttede af med at vise, hvorfor han ikke havde holdt ferie endnu. Der var lige en jernbanebro ved Masnedsund, som skulle bygges. Uwe viste en række flotte billeder af byggeriet, som er en del af Ringsted-Femern Banen.

Det var godt at se hinanden igen og snakken summed om sommerens oplevelse og mange tog den ny A2 printer i øjesyn. Der er ingen tvivl om, at den printer nok skal blive brugt.

Det bliver en god sæson 🙂

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *