Nok en gæst i klubben Peder Pedersen

Skrevet af Henning Gustafsson

Denne tirsdag aften startede med at Uwe gav et referat fra SDF generalforsamling. Derefter havde vi besøg af Peder B. Pedersen fra Halsnæs Fotoklub der viste egne billeder. Det var en rigtig spændende aften, Peder fortalte om sit syn på billeder og viste en lang række billeder hvor man kunne se at han har en forkærlig for billeder med et twist eller lidt kant, gerne finde det”smukke” i det “grimme” og meget gerne refleksioner og spejlinger som han altid holder øje med når han er på tur. Han brugte også gerne tekstur, f.eks en smadret rude som var lagt som tyndt lag i Photoshop uden at man så ruden men så det tilførte billedet noget struktur.

Uwe giver referat fra generalforsamlingen

Peder Pedersen


 

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *