26. november – Astrid Maria Busse Rasmussen på besøg

Skrevet af Jørgen Jacobsen

En meget spændende gæst, Astridkbh.com hedder hun på internettet og Instagram, hvor hun løbende viser sine billeder og scorer kunder. Vi så en sky af drøngode billeder og hørte vældig meget om hendes adskillige projekter. Mange af dem om arkitektur i forbindelse med nye bygninger eller bydele, og her var hendes fidus at komme ud på byggepladsen et par dage inden indvielsen og meget tidligt om morgenen – og så tilbyde billederne til bygherre eller arkitekt.

Hun foretrak også de tidlige timer, når hun ville fotografere naturen i forhold til de nye kvarterer, fx Vestamager. Morgendis eller tåge er en gave til fotografen, og regn og sne giver også gode og anderledes billeder. Andre gange fotograferer hun fra stor højde, for at opnå en usædvanlig vinkel, fx SAS-hotellets tag (efter aftale), og hun har anskaffet en drone og fået certifikat til den, så hun kan levere luftbilleder, og dem så vi flere gode eksempler på.

Astrid findes her:

www.Astridkbh.com

www.instagram.com/astridkbh/

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *