Jul i HFK

Så er det ikke til at skjule længere. Når der har været juleafslutning i HFK, så står julen for døren. Traditionen tro, startede aftenen med gløgg og søde sager til alle fremmødte. Uwe og Lise have tømt en kage-butik for alsken kagelækkerier, som blev konsumeret med stor appetit.

Efter kageorgiet var der pakkespil, hvor Uwe helt mod traditionerne var det første der vandt en pakke. Efter ihærdigt rysten med terninger, have alle fået en gave. En hyggelig aften i godt selskab hvor den søde tand blev trakteret og tilgodeset i mange af gaverne.

Inden opbrud, nævnte Jøren, at bestyrelsen samles på næste tirsdag, for at fastligge næste års program. Så aller medlemmer opfordres hermed til at viderebringe feedback til bestyrelsen (mail) mht. det overståede program og gerne komme med ideer til det nye forårsprogram.

Glædelig jul og Godt Nytår til alle HFK’er

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *