Udflugt til Galapagos og Nordindien

Der er gode motiver alle steder – det er bare at se dem. Det gælder også ude i verden og i tirsdag var vi så alle på fotorejse…

Tage og Susanne viste billeder fra en ferie på Galapagos. De havde mødt mange mærkelige dyr f.eks. hav-og landleguaner og albatrosser, som de kunne komme helt tæt på, selvom de fulgte reglerne og holdt sig på stierne.

Alf sluttede af med at vise billeder fra sin sidste tur til Rajastan i Indien. Her besøgte han Jodhpur og Jaisalmer  sammen med sin faste fotorejsemakker Kim. Mange af billederne han viste, var med arrangerede med traditionelt udseene personer, som det lykkes at få kontakt til under vejs. Indien er et fantastisk sted, hvis man gerne vil fotografere farverig mennesker i traditionelle omgivelser.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *