Bedømmelse af klubkonkurrence Glas 3

Denne tirsdag var der igen flot fremmøde da vi havde bedømmelse af konkurrencen Glas 3 og til det havde Astrid Nielsen fra Amager Fotoklub været venlig og haft vores billeder hjemme til vurdering siden før Jul.

Efter en kort introduktion blev billederne i Papir og siden Digitalt afsløret fra nr. 25 til nr. 1 hvor Astrid ved hvert billede fortalte hvad hun godt kunne lide ved det og kom med konstruktiv kritik om hvad hun ville gøre for evt. at forbedre billedet. Da vinderne i de to kategorier var afsløret så vi en række af Astrids billeder hvilket var interessant da hun vekslede imellem mange fotogenre også nogen som jeg i hvert fald ikke kendte navne på så som  f.eks high key og low key.

I papir blev 1, 2, 3

Alf Aagaard, Tage Christiansen og Susanne Sørensen

I digital blev 1, 2, 3

Ilse Lausten, Alf Aagaard, Tage Christiansen

   

 

Rødvin til dommeren Astrid Nielsen.

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *