Fine Holten fra KFAK viste billeder

Så har vi lige afsluttet vores anden virtuelle klubmøde på Zoom – det virkede fortrinlig og en rimelig erstatning, når vi nu ikke kan mødes i den virkelige verden.

Det var en fornøjelse at se Fine Holten’s billeder. Hun er den dygtig fotograf, som også forstod at fortælle en spændende historie sammen med de billeder vi så.

Vi fik Fine’s billeder i to afdelinger. Først en europæisk afdeling med overskrifter, som forfald, arkitektur, bybilleder og portrætter. Anden afdeling handlede om Fine’s billeder fra en just overstået tur til Indien.

Fine startede med at sige, at disse biller var mere reportagebilleder, end det var perfekte konkurrence billeder. Jeg syntes de var utrolig flotte og god formidlet med detaljer om turen og detaljer i billederne.

I Indien var vi først med på tur til et vaskeri i Bombay. Dernæst var vi med til religiøse festivaller hvor der bl.a. blev gået på gløder. Vi var i det Nordlige Kerla hvorfra der var flotte portrætter af bl.a. theplukker og fiskere. Vi sluttede på havnen i Bombay, med myriader af fiskebåde og det farvestrålende kaos af liv på havnen.

Alt i alt nogle meget flotte og inspirerende billeder. Tak til Fine.

 
Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *