Afgørelsens time for årets billeder

I denne virtuelle mødetid blev klubaften igen afviklet på Zoom. Sammen hver for sig…. Bedømmelsen af årets billede var i år foretaget af Steen Mejner, Henrik Boserup og Ove Lyngsi fra KFAK. De bedømte hver især både digitale og papirbilleder, ved at udvælge de bedste 25 billeder og rangordne dem individuelt. Deres point blev lagt samme til en fælles score for hvert billede, som afgjorde rækkefølgen af årets billede.

Resultaterne fra hver dommer blev gennemgået, inden de endelig placeringer på tværs af alle dommer blev gennemgået. Det forgik, ved at billeder blev delt på skærmen via zoom, så alle kunne se det, samtidig med at placering, titel og autor blev nævnt.

Der var nogenlunde enighed mellem dommer om, hvilke billeder der hørte til blandt de 25 bedste, men så hørte ligheden også op. De tre dommer havde givet billederne vidt forskellige placeringer. Ingen dommere havde det samme billeder som nummer et. Dog vidnede summen på 9 for det bedst placerede papirbillede, at alle tre dommere havde billedet i toppen.

Vinderen af ‘Årets billede’ i papir blev Uwe Hess med ‘Trappe’

og i digital blev det Alf Aagaard med ‘Skægsætning’.

De samleder resultater ses her.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *