Metro tour de force

Den virtuelle klubaften blev tilbragt i Metroen, idet der var fremvisning af Metro-billeder. Det var kulminationen på forårs-sæsonens  fotoøvelse, hvor alle der havde lyst, kunne fremvise billeder taget i og omkring Metro.

Øvelsen var aktualiseret af, at M3 og M4 (cirkellinen) lige er åbnet. Desværre betød corona restriktionerne, at der ikke var så mange fotografer, som havde haft lejlighed til at tage billeder.

De billeder der var, vist mange facetter af Metro-verdenen – både stationer, rullende trapper, passager. toge og tunneler. Der var mange gode ‘takes’ på at formidle metroen, som er en fantastisk kilde til motiver. De mange rullende trapper, arkitektonisk flotte bygninger, bygnings-symmetrier og tekniske detaljer var blevet fanget. Tillige var passeseger yndede motiver med alt deres hastværk.

Alt i alt en fin aften, som sluttede med snak om sletning af gammelt materiale på dropbox.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *