Forunderlige Amager

I går aftes fik vi virtuel besøg af Martin Rivero, som viste fantastiske billeder fra Naturpark Amager. Martin er til daglig skovløber på i naturparken og som sådan møder han tidelig i naturparken hver dag – altid med sit kamera indenfor rækkevidde. Det ses tydeligt i Martin’s billeder, som dokumenterede fantastiske vejr og naturfænomener, sammen med utallige billeder af dyrlivet -nogle gange præsenteret med et urban tvist.

Martin præenterede forkellige kategorier, som landskab, pattedyr, fugle, makro. Desuden så vi billeder fra Martins ture til fx Færøerne, Lapland og Grønland. Billederne blev krydret med anekdoter om dyr vi så, optagelsedetaljer og rejsebeskrivelser. Der var god kommunikation mellem tilhører og Martin. Alt i alt en meget fin aften for alle virtuelle tilhører (rekord mange deltager).

Nogle af Martins billeder kan ses her.

Tak Martin Rivero.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *