Herlev Fotoklub resultater fra SDF Den Nationale Fotokonkurrence 2020.

Igen i år gjorde Herlev Fotoklub det godt ved SDF’s Den Nationale Fotokonkurrence og det blev til en flot 7. plads ud af 22 deltagende klubber. Der bliver givet point til dommer antagne billeder, derudover gives der point for en 1., 2. eller 3. plads samt hvis et billede bliver tildelt et diplom.

 

Søren Andersens billede der fik diplom i Portræt: Waiting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dette års flotte regnskab bidrog mange med antagelser: Alf med 10, Uwe med 6, Ilse, Flemming og Tage med 3 hver, Carl og Søren med hver 2 samt Susanne, Jørgen, Niclas og Henning med hver 1. Derudover var der Diplom i Portræt til Søren og Dommerdiplom til Tage. Rigtig flot og tillykke til alle.

Tage Christiansens billede Gaasedamen der fik Dommerdiplom af Maija Hejgaard.

Link til resultaterne:

https://www.sdf.dk/images/Nationale/Resultat-DN2020-hjemmeside.xlsx

 

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *