Bytur til Nørrebro.

Denne tirsdag stod der aften fototur til Nørrebro på programmet. Så vi var 8 der mødtes på Nørrebro Station og tog ud i en fantastisk sensommer aften for at fotografere på den Røde Plads og Superkilen ved Nørrebro Hallen.

Normalt sidder vi jo og evaluerer aftenen sammen, når det er slut med at tage billeder, med et glas øl eller vand på en Cafe eller beværtning, men det havde vi valgt fra pgra. Corona situationen og det må vi have tilgode til en anden aften. Resultatet har vi nu lidt tid til at kikke på hjemme, inden vi den 10 november har billedeaften i klubben hvor vi bla.a skal kikke på vores Nørrebro-billeder. God fornøjelse.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *