Blitzlys og TTL

Vi ved alle at blitz og TTL hænger sammen, men i aften fik det en ny sammenhæng. Aftens zoom-program bestod nemlig a blitzteknik og beretninger fra Tages Turist Light – også kaldet TTL.

Søren startede med at fortælle om blitze og deres tilbehør. Der var både noget om normale blitze, ringblitze  og det tilbehør man kan bruge, som paraplyer, reflektorer og filtre. Den præsentation Søren gav, kan findes på vores Dropbox (klik her). Her kan i også finde en manual til brug af blitz.

Efter blitzlyset, overtog Tage og Jes, som fortalte om TTL og viste biller fra nogle af turene. Tage startede aktiviteten i 2017 og der har siden været rigtig mange ture. De sidste par år, er formen blevet noget frier, så der er bare en tid og et godt fotosted.

Jes og Tage viste billeder fra 6 af de ture, som har været gennemført de sidste par år. Vi så billeder fra ture på mange forskellige lokaliteter. Vi var bl.a. på Røsnæs, omkring på Odsherred, i Boserup skov og på Copenhill (Amagerforbrændingen). Tureren vidnede om spændende lokaliteter, flotte motiver, dejlig sammenværd og gode kager til kaffen. En fin aften i fotografiets tegn.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *