Serie-bedømmelse

I aften bedømte Stefan Nielsen fra Downstairs vores serier. Stefan har fotograferet i stort set hele sit liv, både som hobby og professionelt, så han var klædt rigtig godt på til at bedømme vores serier. Han viste en nogle af hans egne billeder, som meget omhandlede utrolig skarpe og ærlige menneske-portrætter, men også emner som arkitektur og koncerter var yndede motiver – se nedenfor.

Der kun var 14 serier, som skulle bedømmes. Inden bedømmelsen fortalt Stefan hvad han lagde vægt på ved en serie bedømmelse. Serier skal gerne anskueliggøre flere elementer af et emne, samtidig med at den som serien skal fortælle en historie.  Faktisk må serien gerne give indtryk af, at det er tænkt ind ved optagelsen. Stefan mente, at arkitekttur var oplagt til serier, med hel og halv scenerier og close-up, til at bibringe dynamik.

Det var en fin bedømmelse, med masser af fine iagttagelser, bemærkninger og sandheder. Der var masser at lærer om at lave serier, så som antal billeder, rammer farve, farvetoner og beskæring. En fornøjelig aften med masser af kloge ord. Vil du se flere af Stefans billeder, kan du se dem her. Tak til Stefan.

I kan se resultater her.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *