Tur i byen, Carlsberg byen

Endelig er verden lukket så meget op at vi kunne tage på fælles fototur som var planlagt til Carlsberg byen. Vi var 11 – 12 stykker der mødes kl. 19 på Carlsberg Station, til en flot men lidt kold aften. Carlsberg bydelen er en bydel der vokser frem på det gamle Carlsberg bryggeri område som langtfra er bygget færdigt endnu, men vi brugte nogle timer på at gå rundt for at finde motiver i mixet af gamle Carlsberg bygninger og de nye beboelses huse som skyder op på området. Flere af os gik og ventede på at månen, der skulle være fuld, skulle stå op, men det valgte den først at gøre senere hvor vi var på vej hjem.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *