Bedømmelse af årets billede

I år var det 3 dommer fra Næstved fotoklub, som uafhængig bedømte vores billeder, som deltog i hhv. årets papirbillede og årets digitale billede konkurrence. Hver dommers billedplaceringer blev så talt sammen og billedet med lavet point, blev kåret som årets billede.

Denne konkurrence plejer at være er en opvisning i, hvor individuel dommer smag og bedømmelse kan variere. Når det er sagt, var der nogle steder ret stor overensstemmelse mellem alle 3 dommer. De havde fx alle 3 det samme billede på en 25-plads i både digital og papir. Men der var også billeder, som var meget højt placeret hos en dommer, som slet ikke blev placeret af den næste dommer.

Resultater kan ses her.

 

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *